Mladí z rokycanského klubu Akcent se ve světě neztratí

K závěru loňského roku se vázal i konec projektu „Ve světě se neztratím“. Ten byl finančně podpořen Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy.

Jarní servisní akce AUTO CB

Zapojil se do něj i Klub Akcent pro děti a mládež. Tento Klub navštěvují mladí lidé a děti ve věku od 6 do 20 let, kteří řeší obtížné i každodenní životní situace.

Pracovnice Klubu měly vždy připraveno téma, kterému se daný měsíc s dětmi a mládeží věnovaly. V posledním měsíci loňského roku bylo tématem „Co smím, co nesmím a co se mi může stát, když to poruším“. Během prosince proběhly preventivní programy na dané téma, kde se uživatelé Klubu mohli dozvědět, jaké dopady může mít rizikové chování jako je například vandalismus.

"Během celého roku jsme se však věnovali i dalším oblastem, jako je např. práce, škola, životní styl či vztahy. V rámci těchto měsíčních programů byly realizovány preventivně vzdělávací besedy, promítání, workshopy, zážitkové aktivity či výtvarné dílny nebo sportovky," říká Kateřina Brožíková z klubu.

Klub Akcent zároveň slouží jako prostor pro poznávání se s novými lidmi či setkávání s vrstevníky, získávání nových zážitků, vědomostí či dovedností. Navštívit ho můžete v otevírací době, a to od pondělí do čtvrtka v době od 13:30 - 18:00 hodin na adrese Jiráskova 481 v Rokycanech se vstupem od vlakového nádraží.

Více informací o dění v Klubu naleznete na facebookové stránce - Klub Akcent, Rokycany. V případě dotazů je také možné se obracet na koordinátorku Klubu Akcent Kateřinu Brožíkovou na čísle 739 244 869 nebo lze využít e-mailu: akcent.zapad@diakonie.cz


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 07.01.2018 08:20



0 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka