Policisté kontrolují šoféry u uzavírky Mohylové ulice v Plzni

Železniční viadukt na ulici Mohylová v Plzni na Doubravce prochází v současné době rozsáhlou přestavbou. Vzhledem ke stavebním úpravám bylo třeba výrazně zasáhnout do automobilové, autobusové i vlakové dopravy.

Jarní servisní akce AUTO CB

V současné době je tedy z důvodu stavebních prací viadukt zcela uzavřen, resp. není možné komunikací vedoucí pod ním projíždět. Automobily a vozy městské hromadné dopravy jsou naváděny dopravním značením na objízdnou trasu přes ulici Jateční, Těšínskou a Masarykovu.

Ačkoli dočasné dopravní značení řidiče na uzavírku upozorňovalo a navádělo je na objízdnou trasu, řada řidičů se v minulých dnech nebyla schopna okamžitě v nastalé situace zorientovat a tímto úsekem chtěla projet. Proto na místě dopravu řídili i dopravní policisté.

"Ty, kteří by se i přes dopravní značení a probíhající práce na místě pokoušeli komunikaci i přes zákaz projet, upozorňujeme, že na místě budou dopravními policisty prováděny namátkové kontroly a v případě, že řidič poruší zákaz vjezdu a dopustí se tak přestupku, může mu být uložena pokuta do výše až 2 000 korun. Proto žádáme všechny řidiče, aby dopravní značení respektovali a zbytečně neohrožovali zdraví a životy své i ostatních občanů," tvrdí policejní mluvčí.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 19.02.2015 08:01



11 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka