Falešný čišník zmizel v Rokycanech se 17 tisíci

Nastoupil do zaměstnání jako číšník, během půl hodiny měl odcizit 17 tisíc korun.

Cílená propagace v Plzni

Od poloviny října předloňského roku prověřují rokycanští policisté podezření ze spáchání přečinu krádež. Jednání se měl dopustit muž, který po předchozí zámince o práci a smyšleném jménu přišel do jedné rokycanské restaurace, kde po ústním pohovoru byl přijat jako číšník. Následně mu byl sdělen den nástupu do zaměstnání, kde měla být uzavřena pracovní smlouva.

Muž  přišel na čas, a v době, kdy se sepisovala pracovní smlouva, měl využít příležitosti a během chvíle z neuzamčené místnosti skladu odcizit hotovost přes 17 000 korun a zmizet. Policisté při prověřování případu zjistili, že muž si podával inzeráty týkající se poptávky po práci číšníka, barmana či provozního prostřednictvím sociální sítě.  Poté co se policistům podařilo ustanovit totožnost podezřelého, zjistili, že po muži pátrají i kolegové z Jihlavy.

K pátrání se připojili  rokycanští policisté a tento týden se již podařilo 42letému muži z Jihlavy, který je podezřelý z výše popsaného jednání, předat záznam o sdělení podezření ze spáchání přečinu krádež.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
19.06.2015 06:01



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka