Gurmánský BOSCH FRESH FESTIVAL doplní přehlídka vín

Gurmánský Bosch Fresh Festival nabídne kromě gastronomických pochoutek, také dobré víno. K degustaci budou připravena vína menších i větších vinařství v čele s VIA VINI, které se letos stalo hlavním vinařstvím festivalu.

Cílená propagace v Plzni

O chuťové pohárky návštěvníků se v kategorii Vinařství postará na všech festivalech dalších 10 zástupců rozličných vinařství. Nikoho nepřekvapí, že výjimkou bude Brno, které vzhledem k jeho umístění v blízkosti jihomoravské vinařské oblasti, se zúčastní vinařství 15. Ve všech městech se tak mohou návštěvníci setkat s vinařstvími Salabka, Kolby, Kamelot, Kamélie, Vinařství Konečný a mnoho dalších. Sommelier VIA VINI, hlavního vinařství festivalu bude tuzemská i zahraniční vína doporučovat k degustačním menu přímo na hlavním pódiu.

„Na festivalu představíme jedinečná vína z butikového vinařství Filip Mlýnek z Dolních Dunajovic, novou řadu bílých vín z Vinařství Skoupil a Červinka. Nebudou chybět biodynamická vína rakouského Vinařství Umathum a nová řada lehkých a svěžích vín Nine and Fine z rakouského vinařství Schwarzboeck s obsahem 9% alkoholu. Pro návštěvníky máme připraveny degustace všech vín na našem stánku na hlavní ploše a velké množství soutěží o vína, pobyty a degustace u našich vinařů. Novinkou bude představení naší nové služby „Vinný kurýr“ kde nabídneme vybraná vína z produkce našich vinařů za nejvýhodnější ceny. Stejně jako v loňském roce bude náš sommelier ke každému pokrmu připravovanému na pódiu doporučovat a podávat vhodné víno,“ uvádí Tomáš Čepek, spolumajitel VIA VINI.

Více info na webu www.freshfestival.cz, Facebook Fanpage nebo na Instagram.com/fresh_festival

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 24.04.2016 11:59




5 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka