Hosty olympijského parku budou v pondělí Roman Kreuziger a házenkáři, zahraje Palice

Bývalý cyklista a cyklokrosař Roman Kreuziger i jeho syn, profesionální cyklista Roman Kreuziger budou v pondělí 15. srpna hosty Olympijského parku Plzeň, povídání s nimi nabídne Fan zóna ve 22 hodin.

Cílená propagace v Plzni

Nejen cyklistice ale bude patřit pondělní program, park navštíví také házenkáři plzeňského klubu Talent M. A. T. Plzeň, připravena je jejich autogramiáda od 17 hodin. Chybět nebude ani povídání s házenkáři, účast potvrdil Michal Tonar, jenž se účastnil v roce 1992 letních olympijských her v Barceloně, otec talentovaných házenkářů Michala a Jakuba. Stejně tak pozvání přijal i  jeho syn Jakub Tonar, devatenáctiletá spojka a mladý talent plzeňských házenkářů. Duo doplní brankář a trenér Jan Štochl, nová velká posila Talent M. A. T. Plzeň.

Z doprovodného programu nabídne Olympijský park Plzeň vystoupení plzeňské kapely Chuť od 16 hodin, o dvě hodiny později projekci filmu Fair Play, jenž vznikl v roce 2014 v česko-slovensko-německé koprodukci v režii Andrey Sedláčkové a vypráví příběh mladé sprinterky Anny, které bez jejího vědomí podávají matka a trenér anabolické steroidy. Snímek zasazený dějově do Československa 80. let minulého století lidé ve Fan zóně uvidí od 18 hodin.

V 19:45 vystoupí Sokol Plzeň. Plzeňští sokolové seniorské kategorie nacvičili v loňském roce s mladým choreografem Petrem Jaškem ze souboru Les Slovaks skladbu Nejsem sám, kterou představí. Speciální hudbu k ní složil francouzský skladatel Simon Thierrée, a to v rámci programu projektu Plzeň – Evropské hlavní město kultury 2015. Vystoupí 36 cvičenců, z toho 12 mužů a 24 žen.

Hlavní koncert večera bude v pondělí od 20:30 hodin patřit legendární plzeňské kapele Palice.

 


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka