Olympijský park jde do finále, čeká ho poslední den s fanděním i party

Poslední den fungování Olympijského parku Plzeň zahájí ranní cvičení v 8 a 9 hodin. Neděle nabídne lekce power jogy a kruhový trénink. Sportovní sekce i Fan zóna se návštěvníkům otevřou v pravé poledne a program slibuje zajímavé zážitky.

Jarní servisní akce AUTO CB

Odpoledne od 14 do 18 hodin vyplní Animánie a dílny animačních technik, ve kterých si děti i dospělí mohou vyzkoušet kouzlo animace a seznámit se se základními pravidly tvorby filmu.  

Nedělní hudební program zahájí ve 14 hodin oblíbená plzeňská skupina Mash, v 16:30 kapela Spill Gold, o hodinu později bude Fan zóna patřit přímému přenosu cross country mužů z Mountain Bike Centre v Riu, kde o cenné kovy budou závodit cyklisté Jaroslav Kulhavý a Ondřej Cink. Rozhovor s olympionikem Janem Kůrkou může veřejnost sledovat od 18 hodin. Bývalý československý sportovní střelec, zlatý olympijský medailista z Mexika, trojnásobný bronzový medailista z mistrovství Evropy v roce 1969 a dvanáctinásobný mistr republiky po skončení aktivní kariéry působil jako trenér v Dukle Plzeň. V 18:45 bude park patřit házenkářům, před začátkem přenosu finále mužů v házené se lidé mohou těšit na rozhovor s házenkářskými osobnostmi a posledními účastníky olympijských her v Barceloně (1992). Od 19:15 budou přímý přenos z Ria komentovat Jiří Hynek, Martin Šetlík, Michal Tonar, Roman Bečvář a další hráči Talentu M. A. T. Plzeň. Na programu je ve 20:30 hudební vystoupení Hookers & Covers.


Ve 22:15 se Plzeň rozloučí se svým Olympijským parkem. Město připravilo party jako poděkování veřejnosti a sportovním klubům za jejich nasazení ve sportovní části parku.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 21.08.2016 08:08



0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka