Andrea Hlaváčková, František Raboň a další můžete potkat v olympijském parku

Andrea Hlaváčková, která reprezentovala Českou republiku v Riu a o 4 roky před tím v Londýně získala stříbro, a její beseda od 18:30 hodin budou hlavním lákadlem programu parku. Také český profesionální silniční cyklista, mistr Evropy v kategorii do 23 let z roku 2005, jenž čtyřikrát startoval na etapovém závodě Giro d’Italia, František Raboň bude jednou z významných sportovních osobností, která ve čtvrtek navštíví Olympijský park Plzeň. Rozhovor s dvaatřicetiletým cyklistou začíná v 19 hodin.

Jarní servisní akce AUTO CB

Program v olympijském parku oživí ve čtvrtek také Fitko pro kutily. Makerspace neboli otevřená dílna je variabilní prostor plně vybavený pro tvoření, experimentování a vyrábění. Nachází se v kreativní zóně DEPO2015 a v olympijském parku jeho zkušení mistři a lektoři, kteří svoji dílnu nazvali Fitko pro kutily, představí část z toho, co je možné díky novým technologiím v Makerspace objevit. Návštěvníci se mohou od 16 do 20 hodin těšit například na drtiče plastu, vytlačovací mašinu s formou na visačku ke klíčům nebo tvůrčí dílnu na potisk trička. Na stanovišti budou k dispozici také informace k aktuálním a připravovaným akcím společnosti Plzeň 2015.

Na dětské návštěvníky čeká od 16 hodin Divadlo Orfeus a představení O Handulénce aneb Bez práce nejsou koláče, pohádka na lidové motivy s písničkami.

Hudební program zajistí od 18 hodin uskupení Isua neboli parta mladých hudebníků ze západu Čech, která má za sebou řadu zajímavých koncertů vedle interpretů, jakými jsou například Vypsaná fixa, Vanilla Sky nebo Rybičky 48. O hlavní večerní koncert se postará kapela Simply Cover Band, v jejímž čele stojí zpěvačka, která účinkuje v mnoha pražských muzikálech a na prknech plzeňských divadel. Publikum se může těšit na moderní poprockové skladby oblíbených světových kapel.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 18.08.2016 10:11



0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka