Na autogramiádu hokejistů, film, experimenty i kapelu Electric zve Olympijský park Plzeň

Autogramiádu hokejistů HC Škoda Plzeň včetně rozhovorů s nimi nabízí ve středu Olympijský park Plzeň. Návštěvníci se mohou těšit na Matěje Machovského, Jakuba Koreise a Nicholase Johnsona, chybět nebude ani generální manažer klubu Martin Straka a sportovní manažer Tomáš Vlasák. Z dalších sportovců bude hostem parku také dráhový cyklista Pavel Kondr, jenž se umístil osmý ve stíhacím závodu družstev na letních olympijských hrách v Mexiku v roce 1968.

Cílená propagace v Plzni

Kromě sportovních tváří připravil Olympijský park Plzeň v rámci doprovodného programu i koncerty, konkrétně od 16 hodin skupiny plzeňských hudebníků Garyho Hausbót a od 20:30 hodin skupiny Electric, která vznikla jako projekt dvou kytaristů, dnes již legendární plzeňské Alice, a to Martina Stesky a Lumíra Václavíka. Kapela hraje převzaté skladby, převážně se jedná o pečlivě vybrané skvosty světové rockové scény, doplněny jsou vlastními autorskými skladbami obou kytaristů.

 

Experiment s kapalným dusíkem si připravila Techmania Science Center, publiku jej představí v 15 hodin. Na programu Olympijského parku Plzeň je také filmová projekce, návštěvníci uvidí od 17:30 hodin německý snímek Nanga Parbat režiséra Josepha Vilsmaiera. Film vypráví příběh dvou bratrů, kteří se rozhodli zdolat Nanga Parbat, tedy přes 8000 metrů vysokou horu v Himalájích. Při expedici jim jde o život.

 

Doprovodný program doplní vystoupení taneční skupiny ADETO z plzeňského Mezigeneračního a dobrovolnického centra TOTEM, začíná v 19:15 hodin.

 

Svou prezentaci na středu připravila také společnost EKO – KOM, nabídne malý zábavní park s několika sportovními  atrakcemi. Děti mohou vyzkoušet jízdu na divoké lahvi v kontejneru,  zkusit přeskákat nafukovací kontejnery – "zvony" tak, aby neskončily ve skládce, i se naučit třídit odpady.

 


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 17.08.2016 10:01



0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka