Sezonní infocentra na Šumavě naposledy otevřou v sobotu, Soví voliéry v neděli

Letošní letní sezóna se už pomalu chýlí ke svému závěru a tak nadcházející svátek společně s víkendem nebo částí víkendu, je poslední možností, kdy navštívit sezónní návštěvnická zařízení Národního parku Šumava.

Jarní servisní akce AUTO CB

Sezónní informační střediska Idina Pila, Březník a Rokyta a také rozhledna Poledník budou otevřeny do soboty 30. září. Až do neděle 1. října je ještě možné navštívit Soví voliéry na Borových Ladech a to vždy v čase od 9:00 do 17:00 hodin

Nejen do konce tohoto týdne, ale celý měsíc říjen budou otevřena Návštěvnická centra Srní a Kvilda a také informační střediska Alžbětín, Kašperské Hory, Kvilda, Svinná Lada a Stožec. Tato infocentra budou již tradičně uzavřena celý listopad, kdy budou připravována na zimní sezónu tak, aby zahájila provoz opět 1. prosince.

"Co ale nepodléhá provozní době, je šumavská příroda. Ta je přístupná po celý rok a zvláště období podzimu, které je právě před námi, patří mezi ta nejbarevnější a nejkrásnější. Příroda na horách už se vybarvuje, tak si naplánujte výlet," říká mluvčí NP Šumava Jan Dvořák.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 28.09.2017 12:06



0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka