K.O.H.N. ZAHRÁL O VÍKENDU V KOSTELCI

Nová rocková formace, která vznikla v loňském roce z členů legendárních kapel Turbo, Sifon a Odyssea, zavítala o velikonoční neděli do kosteleckého sálu.

Jarní servisní akce AUTO CB

V podstatě kapela hrála už dříve, ale první veřejné vystoupení měla až právě v roce 2014. Za poměrně krátkou dobu své existence dokázala kapela vydat už druhé CD, které se minulý týden křtilo v plzeňské Šeříkovce. „Zatím jezdíme spíše po západních, středních a jižních Čechách. Ohlasy jsou dost kladné, a to nás nabíjí k další práci. Jezdí za námi i mnoho fanoušků, co chodili na Sifon. Radost mám, že s námi dnes jako host přijel Michal Šindelář s Kubou Kořínkem,“ uvedl Roman Heiný.


Kapela prý vznikla trochu náhodně díky setkání u přátel na Kvildě. „Byli jsme na zpívané u kamaráda v penzionu. Najednou se z toho vyjevila parádní oslava narozenin, přišlo plno hostů a bylo veselo. Postupně nás vyhecovali, ať si uděláme nějakou novou kapelu, když už v těch původních nejsme. A tak jsme to po chvilce přemýšlení dali do kopy. Název kapely jsou v podstatě počáteční písmena členů kapely, ale ještě došlo k malé obměně muzikantů. takže už to přesně nesedí, ale měnit název nebudeme. Naši posluchači si už na ten název zvykli. Jinak moc děkujeme za  čokoládový velikonoční mazanec, ten je tak krásný, že je škoda ho sníst. Možná ho necháme na památku zkamenět,“ dodal se smíchem Heiný.

Kostelecký sál se sice nezaplnil dle představ pořadatelů, ale kdo přišel, tak si nestěžoval. „My jsme přijeli s Lisova. Osobně už tu skupinu znám a líbí se mi, proto  jsem sem dorazila. Hrají perfektně a naše parta se skvěle baví,“ řekla Vlasta Rejchová.

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 09.04.2015 13:59
Video




0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka