Rokycanský klub Akcent ožije v rámci týdne nízkoprahů

V posledním zářijovém týdnu se uskuteční další ročník celorepublikové kampaně přibližující nízkoprahové kluby pro děti a mládež široké veřejnosti.

Jarní servisní akce AUTO CB

A to v rámci Týdne nízkoprahových klubů, který zaštiťuje Česká asociace streetwork, oborová organizace nízkoprahových služeb. Klub Akcent pro děti a mládež zřizovaný Diakonií Západ nezůstává stranou a již nyní připravuje bohatý program nejen pro děti a rodiče, a to na úterý 25. září 2018 v prostorách Klubu Akcent, který najdete na adrese Jiráskova  481, v Rokycanech.  Dostanete se do něj z parkoviště od vlakového nádraží. Stačí projít dřevěnou brankou, která se nachází mezi garážemi.

V rámci programu se můžete těšit na výtvarné a vzdělávací workshopy pro děti i dospělé, komentovanou prohlídku Klubem a karaoke. K vidění bude venkovní vernisáž velkoformátových fotografií, které přibližují příběhy mladých lidí, kteří do nízkoprahových klubů přicházejí a využívají jejich služeb. Také se můžete těšit na posezení u ohně a opékání buřtů. 

Začátek akce je  25. 9. 2018 ve 14:00 hod. a konec je plánován na 19:00 hod. Bližší informace o času, místu konání a přesném programovém harmonogramu budou průběžně zveřejňovány zejména na facebookové stránce Klubu Akcent pro děti a mládež, ale také na stránkách www.diakoniezapad.cz, případně se můžete obracet na koordinátoku Klubu Akcent pro děti a mládež – Bc. Kateřinu Brožíkovou na e-mailu: klub.akcent@diakoniezapad.cz nebo tel. 739 244 869.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 09.09.2018 14:08



0 +
 
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka