Kraj připravuje veletrh ITEP, bude opět nabitý

Cestovatelské přednášky, desítky vystavovatelů z Čech i zahraničí, speciální industriální prezentace, produkty regionálních pivovarů i farmářů, dětská zóna, mobilní planetárium.

Jarní servisní akce AUTO CB

Také nabídka studijních pobytů a spousta dalších zajímavostí, takový bude letošní cestovní veletrh ITEP v Plzni.

Veletrh, kam každoročně zamíří více než 12 tisíc návštěvníků, proběhne opět ve sportovní hale TJ Lokomotiva v Plzni na Slovanech. ITEP je jedním z největších mezinárodních veletrhů cestovního ruchu v České republice, pořádá ho pravidelně Plzeňský kraj. Letos se koná v termínu od 21. do 23. září.

„ITEP letos představí mimo jiné řadu industriálních cílů, industriální veletržní trasa zavede návštěvníky nejen do Plzeňského kraje, ale například i na Moravu. Moravskoslezský kraj bude mít monumentální expozici s Technotrasou. Virtuální trasa propojuje celkem 36 atraktivit a nabízí nezapomenutelné zážitky připomínající technickou a řemeslnou minulost a vyspělost severní Moravy a Slezska. Široká veřejnost dostane možnost seznámit se interaktivním způsobem s neopakovatelným geniem loci technických památek,“ uvedl radní pro oblast kultury, památkové péče a cestovního ruchu Libor Picka.

Důl na slídu, mobilní planetárium, ale i prezentace zahraničních studijních pobytů, to vše kraj plánuje na letošní ITEP.  Veletrh nabídne také mnoho cestovatelských přednášek, nebudou chybět nové publikace pro cestovatele, mapy, brožury a také speciální soutěže pro návštěvníky. „Soutěžit se bude o poznávací výlety a další atraktivní ceny. Navíc chystáme na ITEP i edukativní program pro školy, ve kterém žáci a studenti poznají například seismické přístroje, které měří zemětřesení po celém světě,“ dodal Libor Picka.

Veletrh ITEP je atraktivní i pro rodiny s dětmi, dětská zóna nebude chybět ani v letošním roce. Vstup na veletrh je opět zdarma.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 09.07.2023 17:05



7 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka