Lagom Pharmatech s.r.o. se specializuje na výrobu a zpracování kvalitní a standardizované léčivé látky - konopí pro léčebné použití

V České Republice se specializuje na výrobu a zpracování kvalitní a standardizované léčivé látky - konopí pro léčebné použití společnost Lagom Pharmatech s.r.o. Společnost disponuje 6 indoor (vnitřními) pěstebními kójemi o celkové pěstební ploše 1.800 m2.

Jarní servisní akce AUTO CB

O Společnosti Lagom Pharmatech s.r.o.

Lagom Pharmatech s.r.o. se řadí mezi průkopníky v oblasti konopí pro léčebné použití v České Republice. S dlouholetým výzkumem a odborným přístupem k inovacím se stala jedním z předních dodavatelů kvalitního konopí pro léčebné použití, které může pomáhat lidem při různých zdravotních obtížích.

Společnost se neustále snaží zlepšovat standardy kvality ve svém oboru a její výrobní procesy jsou pečlivě navrženy tak, aby zajistily maximální účinnost a bezpečnost výsledných produktů. Lagom Pharmatech s.r.o. dbá na to, aby všechny fáze výroby byly v souladu s přísnými normami, a to od pěstování rostlin až po finální produkt.

Význam konopí pro léčebné použití

Konopí pro léčebné použití může mít pozitivní vliv na různé aspekty zdraví a je vyhledávanou volbou například lidmi, kteří hledají úlevu od chronických bolestí, úzkosti, deprese a dalších zdravotních obtíží. 

Jedním z klíčových faktorů konopí pro léčebné použií je jeho možnost snižovat záněty v těle, což je spojeno s mnoha chronickými onemocněními. Kanabinoidy mohou pomoci při regulaci spánku, zlepšování nálady a snižování stresu.

Společnost Lagom Pharmatech s.r.o. si je vědoma možné síly konopí a kontinuálně se věnuje výzkumu a pěstování kvalitního konopí určeného pro zdravotnictví, které by mohlo přinést úlevu pacientům trpícím různými onemocněními.

Lagom Pharmatech s.r.o.

Osek 401, 338 21 Osek

Web: www.lagompharmatech.com

Telefon: +420 374 446 074
E-mail
: info@lagompharmatech.com
Facebook
: Lagom Pharmatech
LinkedIn
: LagomPharmatech

Foto: www.lagompharmatech.com

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka