Společnost Lagom Pharmatech s.r.o. je úspěšnou firmou v oblasti výroby a distribuce konopí pro léčebné použití

Lagom Pharmatech s.r.o. je česká farmaceutická společnost, která vyrábí a zpracovává konopí pro léčebné použití, jenž slouží dále jako základ pro přípravu individuálně připravovaných léčivých přípravků.

Jarní servisní akce AUTO CB

Společnost Lagom Pharmatech s.r.o. je držitelem povolení k distribuci léčiv, zacházení s omamnými látkami a přípravky, certifikátu správné výrobní praxe (GMP) při výrobě léčivých látek a licence pro pěstování rostlin konopí pro léčebné použití, schválené Státním ústavem pro kontrolu léčiv (SÚKL). Produkce probíhá v moderních čistých prostorách v Plzeňském kraji. Již od tohoto roku můžete najít její produkty v českých lékárenských zařízeních.

Cílem společnosti je poskytovat bezpečné a účinné léky pro pacienty s minimálními vedlejšími účinky. Lagom Pharmatech spolupracuje s významnými univerzitami a výzkumnými institucemi po celém světě a používá nejmodernější technologie a metody v oblasti lékařského výzkumu.

Při jakých onemocněních může léčebné konopí pomoci?

Dle webu Lagompharmatech.cz se můžete dozvědět, že dle studie může mít konopí pro léčebné použití pozitivní vliv na řadu onemocnění:

  • Chronická bolest (neuropatická)

  • Chuť k jídlu, ztráta hmotnosti a oslabení v důsledku nádorového onemocnění, hepatitidy C nebo HIV/AIDS

  • Roztroušená skleróza

  • Nevolnost a zvracení spojené s chemoterapií nebo radioterapií

  • Glaukom

  • Gilles de la Tourette syndrom

  • Epilepsie

Lagom Pharmatech přispívá ke zlepšení zdraví a kvality života pacientů několika způsoby

Společnost vyrábí léčebné konopí z vysoce kvalitní suroviny. Využívá pouze rostliny konopí, které je vypěstováno v kontrolovaném prostředí a jsou podrobeny přísným testům kvality. Lagom Pharmatech je lídrem v oblasti výroby konopí pro léčebné použití v České republice. 

Je důležité poznamenat, že léčebné konopí je stále předmětem výzkumu a regulace, a není vhodné používat bez konzultace s lékařem. Nicméně, výzkumy a klinické studie naznačují, že konopí má potenciál poskytnout úlevu a zlepšení kvality života pro lidi trpící různými zdravotními problémy. Společnost Lagom Pharmatech s.r.o. je stále více angažována ve výzkumu konopí pro léčebné použití a jeho potenciálních léčebných vlastnostech, což by mohlo vést k novým inovacím v oblasti lékařství.

Lagom Pharmatech s.r.o.
Osek 401, 338 21 Osek

Web: www.lagompharmatech.com

Telefon: +420 374 446 074
E-mail
: info@lagompharmatech.com
Facebook
: Lagom Pharmatech
LinkedIn
: LagomPharmatech

Zdroj fotografií: www.lagompharmatech.com

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka