Průkopníkem produkce konopí pro léčebné použití je v České republice firma Lagom Pharmatech s.r.o.

Konopí pro léčebné použití obsahuje látky, které mohou mít pozitivní vliv na řadu zdravotních problémů a mohou pomoci pacientům zlepšit své zdraví a kvalitu života.

Cílená propagace v Plzni

Firma Lagom Pharmatech s.r.o. je farmaceutickou společností disponující kompletními certifikáty a povoleními od státních autorit, které jí umožňují vlastními kapacitami pěstovat rostliny konopí pro léčebné použití, vyrábět léčivou látku konopí pro léčebné konopí, provádět veškeré laboratorní analýzy nutné k jejímu osvědčení jakosti a distribuovat ji do lékárenských velkoobchodů a export farmaceutickým společnostem do zahraničí v rámci i mimo EU.

Pěstební proces konopí pro léčebné použití

Společnost Lagom Pharmatech s.r.o. disponuje 6 vnitřními pěstebními kójemi o celkové pěstební ploše 1.800 m2. Každá pěstební kóje je vybavena vzduchotechnickou jednotkou, udržující požadovanou teplotu a vlhkost prostředí vždy pro danou růstovou fázi rostlin, LED panely pro osvit rostlin na pěstebních stolech a zavlažovacím systémem. Procesy osvitu, vzduchotechniky a zavlažování jsou řízeny automatizovaným systémem bez nutnosti zásahu lidského faktoru. 

Dlouholeté zkušenosti kvalifikovaných pracovníků společnosti ve spojení s využitím nejmodernějších technologií a vybavením jsou garancí kvality pro zajištění vysoce standardizované produkce konopí pro léčebné použití a výroby léčivé látky.

LAGOM PHARMATECH s.r.o.
Osek 401, 338 21 Osek u Rokycan

Web: www.lagompharmatech.com

Telefon: +420 374 446 074
E-mail
: info@lagompharmatech.com
Facebook
: Lagom Pharmatech
LinkedIn
: LagomPharmatech

Zdroj fotografií: www.lagompharmatech.cz


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka