Lékaři FN Plzeň si pěstují kníry a zvou muže na listopadové testy zdarma

Je to již čtvrtý rok, co se FN Plzeň aktivně zapojuje do celosvětové akce Movember, která napomáhá osvětě karcinomu prostaty.

Cílená propagace v Plzni

Ředitel FN Plzeň Václav Šimánek, společně s přednostou urologické kliniky Milanem Horou  a primářem oddělení imunochemické diagnostiky Ondřejem Topolčanem, se do této kampaně zapojují stejně jako v předcházejících letech a dodávají: „Vyzýváme muže, pány, kluky, prostě mužské pohlaví zaměstnanců FN Plzeň, aby šli do toho s námi a  podpořili tuto kampaň. Zdraví je luxus a  musíme si ho hýčkat.“

Oslovte další členy vaší rodiny, přátele či vašeho souseda a pojďte s námi do movembrovského týmu FN Plzeň. Na www.movember.com je vytvořen tým FN Plzeň, zaregistrujte se a připojte se (Movember / Registrace/ Připojit se k týmu FN Plzeň). Zde se můžete registrovat: http://moteam.co/fn-plzen

V průběhu měsíce listopadu 2017 mají muži možnost nechat si stanovit zdarma krevní test PHI na diagnostiku časného karcinomu prostaty. Tento test, který je mnohem přesnější než doposud používané stanovování celkového PSA, je v současnosti  k dispozici na oddělení imunochemické diagnostiky, FN Plzeň - Bory.

V rámci akce MOVEMBER jsou testy PHI zdarma. V případě zájmu o test PHI si můžete informace o organizaci náběrů stáhnout zde nebo můžete v pracovní dny od 12:00-15:00 hod. kontaktovat MUDr. Radku Fuchsovou, oddělení imunochemické diagnostiky na tel: 377 401 470, fuchsovar@fnplzen.cz.

 

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka