Mouřenec: Elias a prohlídky, chystá se Pavel Šporcl

Připomínáme nadcházející akce v Anníně v kostele na Mouřenci nad Annínem. Jsou mezi nimi i prohlídky kostela, pravidelné denní i mimořádné noční od 22 hodin.

Cílená propagace v Plzni

ELIAS NA MOUŘENCI

Spirituály a další písně ve vícehlasých úpravách přednese v tradičním termínu v kostele na Mouřenci skupina Elias z Klatov. Přijďte na koncert v neděli 27. srpna v 19 hodin.

DENNÍ A NOČNÍ PROHLÍDKY NA MOUŘENCI

Komentované prohlídky v kostele a kostnici na Mouřenci jsou do konce srpna v pondělí, ve středu, v pátek a v neděli od 16:30 h a také v sobotu v 11 h (tento termín platí celoročně). Noční prohlídky začínají opět 15. srpna. Termíny jsou  21., 22., 24. a 31. srpna, a to vždy od 22 h.

PAVEL ŠPORCL NA MOUŘENCI

Na září pořadatelé chystají oslavu 30 let od záchrany a znovuvysvěcení kostela na Mouřenci. Součástí oslav bude v sobotu 23. září od 14 hodin česko-německá mše s biskupem Mons. Františkem Radkovským. Odpoledne bude vyhrazené pro česko-německé přátelské setkání u Mouřence a ve stodole v Anníně. Večer, od 19 h, vystoupí v kostele na Mouřenci houslista Pavel Šporcl. Vstupenky zatím v prodeji nejsou.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka