Na konci června bude Plzeň hostit atletický svátek

27.6 - 28.6 bude v Plzni na městském atletickém stadionu ve Skvrňanech k vidění kompletní česká atletická špička v čele s takovými hvězdami jako je Pavel Maslák, Zuzana Hejnová, Barbora Špotáková nebo Jakub Holuša a Vitězslav Veselý.

Cílená propagace v Plzni

Dvoudenní atletická podívaná na jednom z nejmodernějším stadionů v zemi bude zajisté nabízet řadu útoků na limity na mistrovství světa v Pekingu a pokusy o české rekordy. Kompletní českou špičku, kterou můžou vidět diváci během roku jen na diamantových ligách nebo u televizních obrazovek, uvidí na vlastní oči přímo v akci a budou se moci s nimi setkat přímo na stadionu. Pořadatelé nezapomínají ani na ty nejmenší a během celého mistrovství bude pro děti připravena řada atrakcí v čele s Dětskou atletikou, kde si budou moci vyzkoušet některé atletické disciplíny v zábavném provedení.

MČR v Plzni bude, hned po Ostravě, kde se koná tradiční závod Zlatá Tretra, největším atletickým mítinkem v zemi. Divák zde bude mít jedinečnou možnost sledovat výkony českých hvězd, které startují na nejprestižnějších mítincích na světě. K vidění budou všechny disciplíny, které královna sportu nabízí. Jménem pořádajícího klubu AK ŠKODA Plzeň tímto zveme všechny diváky a příznivce sportu na tuto jedinečnou sportovní podívanou

Vstupenky v předprodeji na www.ticket-art.cz




Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 07.06.2015 12:50



3 +
 
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka