Na trati Plzeň - Domažlice začnou v pondělí výluky

V pondělí 18. května začnou denní výluky na trati Plzeň - Domažlice, a to v úseku Domažlice - Blížejov. Budou vždy od 8:30 do 14:20 hodin a to až do pátku 22. května.

Cílená propagace v Plzni

Za šest osobních vlaků pojede náhradní autobusová doprava v úseku Domažlice - Blížejov, Ex 353 Albert Einstein a Ex 354 Franz Kafka pojedou v úseku Domažlice - Plzeň odklonem přes Klatovy.
•v pondělí 18. května začne výluka jedné koleje v úseku Pačejov - Horažďovice předměstí na trati Plzeň - České Budějovice. Vlaky pojedou po jedné koleji a může docházet ke zpoždění.

V pracovních dnech od 18. do 22. května  a od 25. do 28. května pojede v úseku Pačejov - Horažďovice předměstí za sedm vybraných osobních vlaků náhradní autobusová doprava.V sobotu 16. a 23. května a v neděli 17. a 24. května všechny vlaky projedou bez nahrazování autobusovou dopravou, v některých případech však bude docházet k jejich zpoždění z důvodu vyčerpané kapacity trati při jednokolejném provozu během výluky. Poslední den výluky v pátek 29. května pojedou náhradní autobusy v úseku Pačejov -Horažďovice předměstí za dva osobní vlaky. 

České dráhy se omlouvají za komplikace spojené s výlukami.  Informace  jsou k dispozici ve všech dotčených stanicích a zastávkách, na webu Českých drah www.cd.cz/omezeniprovozu a u operátorů Kontaktního centra ČD: 840 112 113. 



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 18.05.2015 07:01



0 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka