Nestihli jste udělat vánoční firemní večírek? Nevadí! Udělejte si novoroční!

V závěru roku je vždy nejvíce práce. Všem hoří termíny, času je málo. Všichni chvátají, aby se vše do konce roku stihlo. Nestihli jste v tomto shonu uspořádat vánoční večírek pro své spolupracovníky? Nevadí! Doporučíme vám, kde udělat novoroční večírek.

Jarní servisní akce AUTO CB

Všechna vaše přání a požadavky musí být splněny

Hotel Nepomuk vám zajistí firemní akce a večírky. Mají bohaté zkušenosti s pořádáním večírků, konferencí pro zaměstnance, tak pro klienty. Lokalita města Nepomuk je ideální volbou. Jedná se o klidné město poblíž Plzně. 

Tým profesionálů vám připraví jedinečný a zajímavý program včetně vynikajících cateringových služeb. Program vám rádi připraví včetně časového harmonogramu a aranžmá akce. Zajistí dekorace, světelnou či audiovizuální aparaturu a mnoho dalšího. Prostě vše potřebné, aby se vaše akce zdařila přesně dle vašich představ. 

Po celou dobu akce je vám k dispozici zkušený tým, který se postará o hladký průběh akce i samotných příprav. Samozřejmostí hotelového týmu je profesionalita, vstřícnost, kreativita a ochota řešit jakékoliv problémy.

Firemní večírky s možností ubytování

Při příležitosti oslav nového roku se všichni rádi napijí alkoholických nápojů. Pokud se vám nechce zařizovat taxi služby a odvozy všech zúčatněných, pak je ideální variantou objednat hotel s ubytováním. Využijte pohodlné ubytování v západních Čechách ve starobylém domě U Zeleného Stromu! Díky výborné poloze a dobré dopravní dostupnosti je Nepomuk vhodné místo pro firemní setkávání z celé ČR. 

Koho oslovit, aby byl váš novoroční večírek perfektní?

Hotel U Zeleného stromu Nepomuk
náměstí Augustina Němejce 69,
Nepomuk 335 01
www.hotelnepomuk.cz


Hotel
tel: +420 725 810 257
info@hotelnepomuk.cz

Restaurace
tel: +420 371 580 371
fax: +420 371 580 372
nepomuk@svejk.cz

Fotogalerie
Autor: Kateřina Štveráková Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka