Novoroční ohňostroj ozářil v neděli náměstí Republiky. Fotogalerie

Na Nový rok připravil plzeňský centrální obvod na náměstí Republiky Novoroční oslavu zakončenou slavnostním ohňostrojem.

Cílená propagace v Plzni

Nejprve patřila plocha náměstí dětem, které si přišly užít svoji dětskou diskotéku, poté zcela zaplněné náměstí Republiky sledovalo barevnou třaskavou show.

„Již před třemi roky jsme se rozhodli, že vynecháme řízené oslavy Silvestra a uspořádáme Novoroční ohňostroj 1. ledna. Tento krok možná ze strany veřejnosti zpočátku přinesl rozpaky, ale ujal se a podle zpráv z médií již tímto způsobem postupuje řada větších měst nejenom v kraji, ale také v republice“, říká starosta centrálního obvodu Radislav Neubauer, který přišel popřát návštěvníkům této akce mnoho zdraví a úspěchů v novém roce a spolu s nimi odpočítal zahájení ohňostroje.

Novoroční přání pronesli přítomným Plzeňanům i místostarostové MO Plzeň 3 Radoslav Škarda a David Procházka. 

„Naším cílem bylo především potěšit rodiny s dětmi, které Silvestr většinou tráví doma a nemohou si tak ohňostroj užít“, informuje Radoslav Škarda.

„Myslím si, že je to i docela příjemné zakončení novoroční procházky. A že se lidem tato novoroční akce líbí, svědčí zcela zaplněná plocha plzeňského náměstí“, dodal David Procházka.

Fotogalerie

Komentáře

  • Před 7 roky

    Ohňostroj sice malý, oproti jiným městům, ve výhodnějším čase, myslím tím 1.leden v podvečer. Je již relativně klid a mohou se podívat i děti. Jen by se mělo, tak jak jsme zvyklí z minulosti, na těch pár minut vypnout v místě veřejné osvětlení. Bývalo to tak atraktivnější.

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka