Plaské kulturní léto přináší až do podzimu nálož muziky. Startuje v sobotu v rytmu ska a reggae

Léto 2017 chystá pro západní Čechy velké věci a už v sobotu 13. května vypukne multižánrový řetězec koncertů a festivalů s více než pestrým žánrovým přesahem.

Cílená propagace v Plzni

Plaské kulturní léto 2017 nabídne ve 15ti prázdninových a zářijových dnech přes 27 uměleckých seskupení ale i jednotlivých interpretů. Společně s Knížecím pivovarem, který současně přichází s bohatým doprovodným programem se tak chystá neopakovatelná příležitost užít si víkendové kulturní a hudební zážitky.

Díky žánrově odlišným večerům si na své přijde jak klasik folkař, tak metalový fanda. Během Plaského kulturního léta ale zahrají jak mladí čeští interpreti, tak kapely, které na scéně působí užcelá desetiletí. První akce odstartuje Plaské kulturní léto v reaggae a ska rytmech už 13.5 za doprovodu Fast Food Orchestra a dalších žánrově podobných kapel.

Milovníky starých dobrých  zahraničních hitů nenechá chladnými revival night o měsíc později. Z dlouhého výčtu interpretů, na             něž se lze těšit stojí za zmínku mimo jiné kapela Arakain, američtí Satisfaction, Monkey Bussines, kteří zahrají jako součást programu Knížecího summer festivalu 19.8.2017. Nelze opomenout ani například UDG,Wohnout nebo Hentai Corporation.

Kromě těchto notoricky známých jmen se ale na  podiu vystřídají i další interpreti a interpretky, díky nimž nahlédnete pod pokličku současné české hudební scény. Vystoupí Bára Zemanová&Band nebo funkoví Filip Zangi & PURPUR.

Plaské kulturní léto uzavře poslední rocková noc 29.9.2017, kde zahrají Wohnouti nebo rock´n´rolloví ILL Fish. Celý festival bude doplňovat i bohatý doprovodný program. 

Reggae Night v Plasích – Plaské kulturní léto 2017
13.5. 
20.00 – 0:30
 
Letošní léto v Plasích se chystá ve velkém stylu a těšit se můžete na nejrůznější žánrová uskupení.  Odstartujeme pozvolnějšími reggae tóny, jež spolehlivě obstarají kapely Band-a-ska, Fast Food Orchestra, která má četné koncertní zkušenosti z celého světa a ska skupina V3Ska přesahující do reggae i punku. Plaská reggae night bude jak v houpavých rytmech, tak i v těch hopsavějších  - skáčkových!
Do Plas zavítají:
Band-a-ska

Band-a-SKA je kapela z okolí Týniště nad Orlicí, která se dala do kupy v roce 2010. Kombinuje off beatový rytmus SKA muziky s prvky popu, jazzu a funky. Kromě klubových a festivalových vystoupení v ČR má za sebou i koncerty v Polsku nebo vystoupení v Berlíně.
Fast Food Orchestra

Historie kapely Fast Food Orchestra se začala psát mezi lety 1994 – 1996. První koncerty přišly v roce 1998 na pražské Sedmičce, na kterou se kapela dodnes ráda vrací. Za téměř dvacet let svojí existence  vydala kapela celkem 7 studiových alb. Kapela pravidelně vystupuje na největších festivalech u nás,  má za sebou také několik zahraničních turné po Evropě a exotických destinacích jako je Brazílie, Izrael nebo Rusko.  
V3Ska

Devíti členná hudební skupina, která pochází ze Stoda u Plzně, vznikla v roce 2002 a hraje převážně styl SKA doplněný prvky reggae a punku. V roce 2007 kapela vydala své první album „Už bylo načase“. Svojí hudbou chce v prvé řadě bavit, a proto jsou její koncerty nabité energií a mají bezprostřední atmosféru. 
Vstupenky:

Předprodej: 180,-
Na místě: 220,-  

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka