Plzeňská společnost Auto CB získala dvě zlata a jedno stříbro v prestižní soutěži ŠKODA Challenge

Prestižní soutěž ŠKODA Challenge pořádaná automobilkou Škoda Auto má za sebou národní finále. Dvě zlata a jedno stříbro putovaly do společnosti Auto CB v Plzni.

Cílená propagace v Plzni

Auto CB slaví úspěch svých specialistů v dalším ročníku soutěže ŠKODA Service Challenge

Prvenství v národním kole soutěže vybojovali Pavel Šoffr v kategorii Servisní technik ŠKODA, Radek Stuchl v kategorii Pracovník prodej ŠKODA dílů a příslušenství a 2. místo Zdeněk Blecha v kategorii Prodejce ojetých vozů ŠKODA. Svými vynikajícími odbornými znalostmi tak opět potvrdili, že AUTO CB splňuje nejvyšší kvalitu autorizovaných prodejních a servisních míst pro vozy ŠKODA.

O soutěži ŠKODA Service Challenge

Dobrou automobilku nedělají pouze povedené produkty, ale také kvalitní poprodejní služby, kvalifikovaný servis a proškolený personál. Toho si je automobilka Škoda vědoma, a tak již pátým rokem připravuje pro ty nejlepší ze svých zaměstnanců soutěž, která má dále zlepšovat úroveň těchto mechaniků. Účastníci klání budou své vědomosti a zkušenosti předávat dále, aby zajistili odbornost servisů Škoda.

Škoda Service Challenge je interní soutěž mladoboleslavské automobilky, ve které bojují mechanici značky ŠKODA o titul toho nejlepšího ve svém oboru.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 20.11.2019 09:59



5 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka