Počítačové kurzy pro seniory pokračují

Městský obvodu Plzeň 3 ve spolupráci se Střední školou informatiky a finančních služeb v Plzni pořádá také v letošním roce počítačové kurzy pro seniory. Od zahájení v roce 2012 výukou prošlo kolem pěti set spokojených účastníků.

Cílená propagace v Plzni

„Jarní kurzy budou zahájeny poslední únorový týden. Výuka je rozdělena do pěti tříhodinových lekcí. Cena kurzu je 600,- Kč, obyvatelé centrálního obvodu ale uhradí jen polovinu, zbytek jim zaplatí úřad“, informuje Radislav Neubauer, starosta centrálního obvodu

Na výběr je z těchto úrovní – začátečníci, mírně pokročilí, středně pokročilí a úprava digitálních fotografií. V případě zájmu bude nabídka rozšířena i o kurz zaměřený na práci s tabulkami nebo multimédia.

Senioři s trvalým bydlištěm na území centrálního obvodu, kteří by se chtěli na kurz přihlásit, mohou kontaktovat sl. Lucii Hůrkovou na telefonním čísle 378 036 496. 

Senioři z jiných obvodů nebo i mimoplzeňští mohou zavolat paní Jolaně Šmejkalové ze SŠIFS na telefonní číslo 377 832 427 – tito zájemci si však budou muset uhradit plnou cenu kurzu, tj. 600,- Kč.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka