Policisté si s dívkami v rámci projektu "Bezpečí ženám a dívkám" povídali o situacích, které by pro ně mohly být nebezpečné

V souvislosti s preventivním projektem Krajského ředitelství policie Plzeňského kraje s názvem „Bezpečí ženám a dívkám“, na kterém spolupracoval Krajský úřad Plzeňského kraje, se dnešního dne na jedné z tachovských středních škol uskutečnila beseda na uvedené téma.

Cílená propagace v Plzni

Instruktor služební přípravy studentkám předal cenné rady z praktického hlediska

Policistka z oddělení tisku a prevence a policista z oddělení služební přípravy si s dívkami prvního a druhého ročníku ve věku kolem 15 let povídali o běžných životních situacích, které by pro ně mohly být nebezpečné a mohly by s sebou přinést riziko spojené s násilnou, mravnostní či majetkovou trestnou činností. V průběhu besedy byly dívky poučeny o tom, jak rizikům v takových situacích předcházet, jak se v případě napadení zachovat a jaké kroky po útoku učinit, či kam se obrátit o pomoc. Policista – instruktor služební přípravy, který se specializuje mimo jiné na výcvik policistů, doplnil besedu o praktické příklady a předal cenné rady v souvislosti se základními prvky sebeobrany. Některé základní hmaty si mohly dívky v závěrečné části besedy na sobě vzájemně vyzkoušet.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka