Politicky nekorektní show Možná přijde i Tonda Blaník se ve středu přesouvá do Plzně

Třetí ze série politicky nekorektních show s názvem Možná přijde i Tonda Blaník, kterou pořádá Nadace Open Society Fund Praha a DVTV, se uskuteční ve středu 23. března 2016 od 19:00 v plzeňském DEPO2015 (sál Klempírna, Presslova 14).

Jarní servisní akce AUTO CB

Diskusi o zákulisí lobbingu a místních problémech povede moderátor Filip Horký z DVTV a zúčastní se jí europoslanec Jiří Pospíšil, šéf pořadu Reportéři ČT Marek Wollner, plzeňský architekt Jakub Mareš a místní aktivní občané Petr Pelcl a Dana Lukášová. Hostem bude i Tomáš Hodan, scenárista seriálu Kancelář Blaník, jehož promítání je součástí programu. 

Večer pořádá Nadace Open Society Fund Praha a DVTV ve spolupráci s tvůrci seriálu Kancelář Blaník, společností Negativ, internetovou televizí Stream.cz a DEPO2015. Vstupné lze už nyní zakoupit online na www.plzenskavstupenka.cz a www.goout.cz.  

Plzeňská diskuse se bude věnovat problematickým stavbám ve městě, například plánu na výstavbu obchodního domu Corso, proti kterému se postavili místní občané v referendu, i nechvalně známé kauze plzeňských práv. Představí ale i příběhy lidí, kteří se rozhodli ve svém městě něco zlepšit. 

“Netradiční formou – politicky nekorektní late night show – chceme poukázat na jevy, které ohrožují českou demokracii, a podpořit ty občany, kteří proti těmto hrozbám vystupují,” vysvětlit obecnou ideu projektu ředitel Nadace OSF Robert Basch.  

Na programu je i DJ SIRKIR a promítání vybraných starších dílů Kanceláře Blaník, seriálu, který nedávno získal Českého lva za mimořádný audiovizuální počin a který vysílá internetová televize Stream.cz. Večer navíc okoření speciální vstup seriálového lobbisty Tondy Blaníka k situaci v Plzni.

Série večerů Možná přijde i Tonda Blaník probíhá v pěti českých městech. První show se konala 26. února v Ústí nad Labem a zúčastnilo se jí téměř 500 lidí. Po Žďáru nad Sázavou a Plzni se přesune 1. dubna do Karlových Varů a nakonec 8. dubna do Brna. 

foto: Nikolas Tušl




Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 22.03.2016 12:07



0 +
 
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka