ZUŠ Trnka zve děti i rodiče na sváteční výtvarné workshopy do depa

Na závěr své velké narozeninové výstavy „20 let v Trnce“ pořádá plzeňská Základní umělecká škola Trnka v Tržnici DEPO2015 výtvarné workshopy. Děti si na místě budou moci mimo jiné vyzkoušet animaci, kresbu na velký pruh papíru nebo omalovánky.

Jarní servisní akce AUTO CB

Workshopy probíhají ve čtvrtek 28. září od 10 do 16 hodin a přijít je možné kdykoliv. Jednotné vstupné je 100 korun za dítě.

„Rádi bychom, aby si děti, které by chtěly do ZUŠ Trnka chodit, mohly pod vedením našich lektorů vyzkoušet, co je nejvíc baví. Přijít ale může úplně každý, kdo rád tvoří,“ uvedla ředitelka ZUŠ Trnka Ivana Příhoda Pavlů. Pro děti je navíc v prostoru DEPO2015 připravená hra hledačka – pokud se jim podaří projít stanoviště a posbírat všechna razítka, mohou si v cíli vybrat malý dáreček.

Zápisy do ZUŠ Trnka pro nový školní rok 2023/24 stále probíhají. Volná místa jsou ve výtvarných třídách pro děti 5 – 6 let, v multimediálních třídách pro děti od 7 let a jednotlivě i v dalších oborech. Soukromá ZUŠ Trnka sídlí v Doubravce ve Staniční ulici a ročně ji navštěvuje více než 300 žáků ve třech oborech: výtvarném, literárně dramatickém a tanečním. V rámci výtvarného oboru se děti mohou věnovat buď všeobecné výtvarné výchově, kde mají možnost rozvíjet svůj talent v kresbě, malbě, grafice, keramice a objektové a akční tvorbě, nebo se věnovat animaci.

Letos poprvé otevírá ZUŠ Trnka také Divadelní dílnu pro dospělé pod vedením lektora Michala Stona. Pro přihlášení není třeba žádná předchozí divadelní zkušenost, stačí nadšení pro hru a divadelní tvorbu

Výstava „20 let v Trnce“
DEPO2015, Presslova 2992/14, Plzeň
Vernisáž 1. 9. 2023, výstava trvá do 28. 9. 2023, vstup zdarma
Doprovodný program: 28. 9. výtvarné workshopy v Tržnici 10 – 16 hodin (vstupné 100 Kč)
Více najdete na www.zustrnka.cz a na FB.

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 27.09.2023 10:04



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka