Polonahý muž rozkopl dveře policejní služebny v Poběžovicích

V neděli 10. prosince 2017 v 22:30 hodin přijali policisté na tísňové lince oznámení o tom, že v obci Poběžovice ve Slovanské ulici se nachází nějaký neznámý muž, který je svlečený do půl těla.

Cílená propagace v Plzni

Zřejmě je zfetovaný a huláká, že někoho zabije, a že do všeho kope a mlátí. Opilec měl pokračovat k policejní služebně. O pár minut později přijal operační důstojník další oznámení, tentokráte o tom, že tento neznámý muž kope do dveří policejního oddělení. Muž dveře rozkopal a vzniklým otvorem vlezl dovnitř. Dále než do chodby v budově se nedostal, zastavily ho zamčené mříže. Na místo se mezitím dostavila hlídka poběžovických policistů, kteří vykonávali službu na jiném místě svého okrsku. Třiadvacetiletého muže zajistili a vyzvali k dechové zkoušce, která byla s pozitivním výsledkem 1,21 promile alkoholu v krvi. Údajně chtěl na policejní oddělení nahlásit krádež peněženky, kterou však zapomněl v autě. A jelikož mu byla zima, neboť venku pobíhal jen v kalhotách, a policisté na služebně nebyli, rozkopl dveře, aby se mohl ohřát a počkat na ně.

Teplo pak našel v policejní cele v Plzni, kam ho převezli, a zřejmě mu bude horko i před přestupkovou komisí, která bude jeho protiprávní jednání projednávat. Jeho jednání policisté zatím evidují jako přestupek a správní delikt.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 12.12.2017 07:03



0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka