Pondělní soutěž pro rodiny je věnována operaci Anthropoid

Při Slavnostech svobody se bude i soutěžit. Vojenská operace Anthropoid, při které došlo k atentátu na zastupujícího říšského protektora Reinharda Heydricha, je tématem soutěžního klání připraveného na pondělí 8. května od 10 do 16 hodin.

Cílená propagace v Plzni

Účastníky provede osmi stanovišti rozmístěnými v centru Plzně, v nichž budou muset prokázat nejen fyzické, ale i vědomostní dovednosti. „Soutěžící se na určitou dobu stanou vojáky československé armády a budou muset vykonat zvláštní úkol v maximálním utajení. Absolvují například parašutistický výcvik, překážkový běh nebo budou muset rozluštit tajný kód,“ přibližuje některé disciplíny Adéla Kuželíková.

Soutěž je určena převážně pro rodiny s dětmi od 3 do 15 let. Zájemci o účast se musí zaregistrovat v Patton Memorial Pilsen, které sídlí v Kulturním domě Peklo, na prvním stanovišti, kde je čeká nábor do tajné mise. „Tady obdrží vojenskou knížku, tužku jako zbraň a průvodce soutěží,“ doplňuje Adéla Kuželíková. Na posledním stanovišti čeká absolventy soutěžení odměna. 

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka