Předzvěstí pivního festivalu je nedělní pohodový pivní běh. Start je U Pechtů

Na trati dlouhé 8 km budou borci během dvouhodinového limitu v Plzni doplňovat pitný režim zlatavým mokem a proběhnou několika zajímavými stanovišti – od hospůdky až po pivovar.

Jarní servisní akce AUTO CB

Kvapem se blížící druhý ročník festivalu Pivnifest.cz připomene sportovní akce, která je organizátory festivalu připravena již na tuto neděli 19. dubna 2015 – Běh Pivnifest.cz Plzeň. Ten se uskuteční od 11 hodin v Hospůdce U Pechtů na plzeňském Východním předměstí v Květné ulici 414. Osmikilometrovou trať, na jejíž zdolání je pohodový limit 2 hodiny, mohou pokořit běžci v kategoriích muži, ženy a týmy. 

Na závodníky čeká celkem pět stanovišť, na nichž se každý musí občerstvit vždy jedním 0,3 l pivem. Jeho vypití bude každému soutěžícímu zaznamenáno přímo na těle – na stylovém tričku, které obdrží při registraci spolu se startovním číslem. Trasa tohoto nenáročného recesistického běhu povede z Hospůdky U Pechtů ke Klubu Malých Pivovarů a dále k Pivovaru Groll, mobilnímu stanovišti restaurační sítě Švejk, ke Kiss Proton Pointu a cílem bude návrat do Hospůdky U Pechtů. Tam také proběhne vyhlášení nejlepších běžců a předání hodnotných cen – mimo jiné se bude jednat např. o poukázku akce „Den ve vzduchu“ - na vyhlídkový let letadlem, návštěvu Pravých pivních lázní Chodovaru, hotelové pobyty, sportovní vybavení Trimm, pivní balíčky a mnoho dalších zajímavých ocenění.

Organizátoři doporučují startujícím využít k příjezdu MHD anebo parkování před Škoda-parkem, zhruba 250 metrů od startu. Registrace proběhne od 09.30 do 10.30 hodin přímo v Hospůdce U Pechtů. Závodníci budou vypouštěni na trasu ve 20vteřinových intervalech. Trasa nedělního Běhu Pivnifest.cz Plzeň běhu bude viditelně vyznačena v zeleném stylu. Více o akci na www.pivnifest.cz.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka