V pátek a sobotu obsadí DEPO2015 tři desítky pivovarů i hudba

Již popáté se 9. až 10. 6. 2017 v Plzni uskuteční festival dobrého piva a všeho, co ke kvalitnímu vychutnání zlatavého moku patří – Pivnífest.cz.

Jarní servisní akce AUTO CB

Místem jeho konání je tentokrát areál DEPO2015 v Presslově ulici.

„Letošní novinkou je červnový termín a také větší areál, kde akci pořádáme. Během prvního ročníku nám ráno dokonce zamrzly výčepy, a tak se teď těšíme se na teplé počasí,“ prozrazuje za organizátory Tomáš Sladký a dodává: „DEPO2015 nabízí oproti place po bývalém domě kultury komfortnější zázemí, multifunkční a větší areál s lepším povrchem. Další novinkou je také to, že po oba dny zde festival bude moct být otevřený až do půlnoci.“

Nezávislý pivní festival pod názvem „Pivnífest.cz“ přizval přes tři desítky našich i zahraničních pivovarů, které odprezentují více než 150 druhů svých piv. Pivní labužníky bude lákat také na speciální festivalové pivo z pivovaru Zichovec – letní ALE, o jehož název probíhá aktuálně facebooková soutěž.

Kromě toho bude pro návštěvníky připraven po oba dva dny rozmanitý a zajímavý program: škola čepování piva pro veřejnost s Petrem Berkou z Hotelové školy, soutěže o nejlepšího výčepního, festivalové ceny pro pivovary v řadě kategorií, adrenalinové a zábavné atrakce a v neposlední řadě také celou škálu diváckých soutěží o ceny, které přesahují celkovou částku 150 000 korun.

K dobrému pivu nesmí chybět hudba: zahrají Burma Jones, Extraband revival, Kečup, V3Ska, Kabát revival West a další skvělé kapely. V sobotu 10. 6. vyvrcholí na festivalu Pivnífest.cz soutěž – Mistrovství světa v pojídání giga pizzy s výhrou 1.000 USD, které budou vítězi vyplaceny cash. Druhem soutěžní pizzy je Gladiator Hot (s chilli-papričkami) o průměru 60 cm a váze téměř 2 kg. Limit na její pozření je rovných 60 minut. Do finále MS se může nominovat také šest pojídačů z řad návštěvníků festivalu.

Páteční vstupné činí 60,-Kč a sobotní vstup vyjde na 80,- Kč. Organizátoři akce nabízejí také zvýhodněné vstupné, které na oba dva dny festivalu činí 100,- Kč a návštěvníci k němu dostanou i originální sklenici festivalu. Děti do 130 cm výšky mají vstup zdarma, stejně jako osoby s platným průkazem ZTP a ZTP-P. Pro seniory nad 65 let pak bude platit zvýhodněné vstupné 20,- Kč. Vstup na „Pivnífest.cz Plzeň“ je možný pouze z Presslovy ulice 14. Jen tam budou v provozu kasy na prodej vstupenek, které nejsou v předprodeji a je nutno je zakoupit přímo na místě. Pořadatelem festivalu je umělecká a produkční agentura TOS Production.

Více informací hledejte na webu www.pivnifest.cz.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka