Přijďte nakoupit mysliveckou veteš. Už v sobotu

Zajímá Vás myslivost a vše co k ní patří? Lovecké signály, odborné přednášky či myslivecká veteš? Pokud ano, pak tu pro vás máme pozvánku na zajímavou akci, která se uskuteční v sobotu 12. března.

Jarní servisní akce AUTO CB

 Její pořadatelem je Český svaz ochránců přírody v Rokycanech a uskuteční se od 9.00 hodin v sále Restaurace Na Střelnici v Rokycanech. A o co vlastně půjde?

Celá akce začne úderem deváté hodiny ranní, kdy se v sále Restaurace Na Střelnici v Rokycanech / www.nastrelnici.cz / rozběhne zajímavá akce spojující myslivost a ochranu přírody. Jedná se nejen o sérii přednášek, ale především o výměnu mysliveckých potřeb, které udělají radost někomu jinému. Zároveň zde bude i široká nabídka nejrůznějších materiálů propagujících ochranu přírody, do které myslivost bezesporu patří, nicméně se nebráníme čemukoli, co přinese nakupujícím radost. Zcela jistě to budou např. obrazy, šperky či výrobky podporující zdravý životní styl.

Po krátkém úvodu organizátorů a přivítání přítomných se slova ujme Ing. Jitka Maxová z Mirošova a pohovoří na téma „Lovecké signály v praxi“. Po krátké přestávce s možností občerstvení dostane prostor přednáška s výstižným názvem „Vábení zvěře v našich honitbách“ v podání Radima Šímy z Komárova. Blok odborných přednášek uzavře Ing. František Havránek CSc. s přednáškou „Zkušenosti se zajícem polním„. I on jistě svým poutavým přednesem získá nejednoho aktivního myslivce, kterým jsou přednášky určeny. Chcete-li se tedy něco zajímavého a hlavně praktického dozvědět, určitě byste neměli na této akci chybět," zve za pořadatele Pavel Moulis.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
11.03.2016 14:04



0 +
 
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka