Nehodu s kamionem u Draženova řidič nepřežil

V úterý 6. prosince 2016 v půl šesté večer vyslalo operační středisko hasiče z Domažlic ve směru na Draženov k dopravní nehodě osobního auta s kamionem. Vozidla se střetla u odbočky na Petrovice, každé skončilo ve svém pravém příkopu.

Cílená propagace v Plzni

Řidič osobního auta zůstal zaklíněn nohama ve vozidle, tělem vypadl na silnici. Hasiči na jeho vyproštění použili hydraulické zařízení. Současně s tím probíhala resuscitace, na které se podíleli všichni, kdo na místě byli - policisté, hasiči, posádky ZZS i LZS. Oživovací pokusy ukončil lékař, který konstatoval smrt.

Kamion se převrátil na bok a vysypala se z něj převážená kukuřice do pole. Hasiči museli řidiči z kabiny pomoci ven. Vyvázl bez zranění. Z kamionu unikla do příkopu nafta. Hasiči odčerpali kaluž a zasypali skvrnu sorbentem. Na místo se dostavil pracovník životního prostředí, který rozhodl provést kontrolu ještě následující den za světla, aby se rozhodlo o dalším postupu. Pro havarovaná auta se dostavily dvě odtahové služby, oběma hasiči asistovali při nakládání vozidel. Silnice mezi Domažlicemi a Draženovem byla po dobu zásahu zcela neprůjezdná, provoz byl obnoven až před půl jedenáctou v noci.

foto: hzs pk


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 07.12.2016 08:01



0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka