Dobrovolní hasiči z Doubravky mají nový Transporter

Volkswagen Transporter za 1,4 milionu korun mají nově k dispozici členové Sboru dobrovolných hasičů Doubravka. Vůz bude sloužit především pro přepravu členů výjezdové jednotky, ale pomůže i jinak.

Cílená propagace v Plzni

Peníze poskytl Odbor bezpečnosti, prevence kriminality a krizového řízení Magistrátu města Plzně. Hasičům nové auto předal starosta Čtyřky Tomáš Soukup a místostarostové Václav Beran a Jan Kakeš. 

Volkswagen Transporter může přepravovat celkem 9 pasažérů. „Bude sloužit jako dopravní automobil při řešení mimořádných událostí. Pomůže dopravit materiál a osoby na místo zásahu, bude přepravovat hasiče na různá školení, kam jsme doposud museli jezdit velkým autem a v neposlední řadě bude využit i pro mladé hasiče při dopravě na různé soutěže,“ těší se velitel SDH Doubravka Ladislav Kule. Doprava dětí je možná díky tomu, že je na všech sedadlech kromě řidiče a spolujezdce umístěn systém pro upevnění autosedaček. „Auto má moc pěknou výbavu. Je tu nezávislé topení, klimatizace a vůz je opatřen také parkovacími asistenty, včetně kamery,“ dodává starosta čtvrtého plzeňského obvodu Tomáš Soukup. 

foto: úmo plzeń 4

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka