Rokycanský klub Akcent trénoval s mladými pracovní pohovory

Již na začátku roku se Klub Akcent pro děti a mládež v Rokycanech zapojil do projektu „Ve světě se neztratím“, který je finančně podpořen Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy.

Cílená propagace v Plzni

 A oč jde? V rámci tohoto projektu každý měsíc už od ledna probíhají tematicky laděné programy. "Během první poloviny roku jsme se věnovali tématům, jako je například práce, kde si mohli mladí lidé vyzkoušet pohovor na nečisto. Jak se správně učit a k čemu je vůbec dobré vzdělání, o tom jsme se bavily v měsíci březnu. Mezi dalšími tématy pak byla ještě nezaměstnanost, bezdomovectví a chudoba, zdravý životní styl, vztahy nebo také osobnost člověka - kde se každý z nás o sobě mohl něco zajímavého dozvědět. Až dokonce roku mají pracovnice pro děti a mladé lidi připravené další preventivní programy, besedy, workshopy ale také atraktivní volnočasové aktivity, mezi které se řadí třeba karaoke nebo výtvarka," líčí sociální pracovnice klubu Žaneta Maťáková.

Součástí projektu bylo také uspořádání akce pro veřejnost, která se uskutečnila 2. října ve sportovním areálu Jižního předměstí. Akce byla určena nejen dětem a mladým lidem, ale i rodičům, kteří se zábavnou formou mohli dozvědět informace o zdravém životním stylu a správném stravování.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
27.10.2017 08:11



0 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka