Rokycanští ochránci přírody budou slavit pětatřicet let

Český svaz ochránců přírody v Rokycanech si v nejbližších dnech /přesně 7. dubna/ připomene 35 let od svého vzniku.

Cílená propagace v Plzni

Proto k této významné události uspořádá v sobotu 18. března od 15.00 hodin velkolepou oslavu v sále Restaurace Na Střelnici v Rokycanech.

Pokud máte chuť, přijďte to oslavit s nimi. Zváni jsou nejen minulí, ale i současní členové organizace, stejně tak jako malí i velcí příznivci dobrovolné ochrany přírody na Rokycansku. Úderem patnácté hodiny začne prezentace nejdůležitějších aktivit organizace od roku 1982 do současnosti, která bude obohacena kulturním programem. Akce potrvá zhruba dvě hodiny a obohatí jej i řada propagačních materiálů na podporu organizace včetně informací o ochraně přírody. 

Poté se vše uklidí a připraví na večerní zábavu, která začne úderem dvacáté hodiny. K tanci i poslechu zahraje hudební skupina STARLINGS.

"Věříme, že účast bude hojná, neboť se jedná o oslavu organizace, ve které se vystřídalo za dobu své existence řada lidí, z nichž někteří zůstali ochraně přírody věrní dodnes. Zváni jsou též podobně zaměřené organizace i lidé, kteří rokycanským ochráncům přírody fandí i pomáhají," říká za pořadatele Pavel Moulis.

Na povídání o vývoji organizace se nic neplatí, vstupní na večerní zábavu je 100,- Kč a stoly jsou číslovány. Vstupenky jsou už nyní v prodeji na adrese: ZO ČSOP Rokycany, Švermova 748/II v Rokycanech.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka