Rokycanští ochránci přírody plesali na Střelnici

Pouze v superlativech proběhlo hodnocení dalšího, v pořadí již dvacátého třetího ochranářského plesu, který se v sobotu konal v Restauraci Na Střelnici.

Cílená propagace v Plzni

Vynikající hudební produkce v podání Robert Jíša bandu, bohatá soutěž o ceny, skvělá obsluha, příjemní hosté i pozorní pořadatelé. To vše patřilo k lesku letošního ochranářského plesu, který připravili rokycanští ochránci přírody ze Švermovy ulice. Organizace, která se zabývá výchovou mladé generace, záchrannou volně žijících živočichů či provozem ekocentra, od roku 1994 pořádá i svůj ples. S železnou pravidelností tak symbolicky na podzim ukončuje svojí celoroční aktivní činnost pro ochranu přírody a děkuje svým sponzorům, členům i dalším příznivcům formou této společenské události. Nejinak tomu bylo i v tomto roce a přítomní mohli být spokojeni, neboť ochranářský ples opět splnil ta nejpřísnější kritéria kvalitně připravené akce. "Jsme moc rádi, že se lidé sejdou, pobaví, zatancují si a podpoří naše aktivity, kterými se zabýváme od roku 1982," říká šéf rokycanských ochránců Pavel Moulis. 

Návštěvnost plesu podle Pavla Moulise opět pozvolna stoupá, byť letošní rok zkomplikovalo uzavření místní Sokolovny, kde se plesy obvykle konaly. Přesun na Střelnici byl sice organizačně složitější, nicméně dle hodnocení vše dopadlo velice dobře. "Vzhledem k tomu, že oprava Sokolovny bude časově náročnější, budeme zde nějaký čas organizovat plesy, ale i jiné kulturní akce. Proto si již nyní zarezervujte 11. listopad 2017, kdy se bude konat v pořadí již 24. ročník, této pro nás prestižní kulturní akce. Již nyní Vás tedy srdečně zveme a budeme rádi, když se s námi přijdete příjemně pobavit a podpořit naše snažení," dodává Moulis.

A co čeká rokycanské ochránce přírody nyní? 

Kromě standartních aktivit přímo v terénu, vyúčtování projektů i příprava tradiční vánoční vycházky, která se uskuteční 26. prosince, přičemž sraz zájemců je v 14.00 hodin před vlakovým nádražím v Rokycanech nebo po 16té hodině v salonku Restaurace „Železná“. Zde proběhne přátelské posezení spojené s neformálním hodnocením roku a rozdáním propagačních předmětů. "V brzké době se také na našich stránkách s adresou www.csop.erc.cz , objeví kalendář akcí na rok 2017. Zde si budou moci zájemci vybrat z bohaté nabídky nejrůznějších aktivit, které pro širokou veřejnost rokycanští ochránci připravují. Navíc rok 2017 je rokem, kdy si připomeneme 35 let od vzniku organizace, tudíž lze předpokládat, že nabídka akcí bude pestřejší než obvykle," uzavírá Pavel Moulis.

ilustrační foto



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka