Senioři z centrálního obvodu Plzně se vydali na první ze série zájezdů

Úřad městského obvodu Plzeň 3 pořádá každoročně několik zajímavých zájezdů, které si senioři mohou koupit za lákavé ceny.

Jarní servisní akce AUTO CB

„V letošním roce předkládáme seniorům s trvalým bydlištěm na území našeho obvodu čtyři tuzemské a jeden zahraniční zájezd. V nabídce je například výlet s plavbou po Vltavě, to nejlepší z jižních Čech nebo hrad Švihov,“ vyjmenoval starosta obvodu Radislav Neubauer.

Na první zájezd se vydali senioři v úterý 18. května brzy ráno z parkoviště u plzeňského Hamburku. Čekala je cesta do Prahy, kde měli nachystanou plavbu lodí mezi Starým Městem a Malou Stranou, návštěvu Anežského kláštera a prohlídku Národní divadla a Nové scény. 

Účastníky zájezdu přišel pozdravit starosta Radislav Neubauer, který seniorům kromě popřání šťastné cesty předal také malou pozornost.

Zájezdy pro seniory pořádá Městský obvod Plzeň 3 dlouhodobě. Zájemci musí mít trvalý pobyt na území třetího městského obvodu a v daném roce dosáhnou nejméně 60 let věku. V případě manželského páru stačí, když tuto podmínku bude splňovat jeden z nich.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka