Senioři z třetího plzeňského obvodu navštívili Prahu

Městský obvod Plzeň 3 pořádá každoročně několik zajímavých zájezdů, které si senioři mohou koupit za lákavé ceny.

Cílená propagace v Plzni

„V letošním roce jsme předložili seniorům s trvalým bydlištěm na území našeho obvodu pět tuzemských a jeden zahraniční zájezd. Prodej se uskutečnil v polovině března a jako každý rok byl i letos enormní zájem. V nabídce je například výlet s cílem poznat unikáty Starého Města pražského včetně plavby po Vltavě, poznávací zájezd na Mladoboleslavsko či návštěva bavorského Bambergu, kdy se výletníci vydají lodí k vyústění kanálu Rýn-Mohan-Dunaj,“ vyjmenoval starosta obvodu Radislav Neubauer.

Zájezdy jsou pořádány pro seniory s trvalým pobytem na území MO Plzeň 3, kteří v letošním roce dosáhnou nejméně 60 let věku. V případě manželského páru stačí, když tuto podmínku bude splňovat jeden z nich.

V úterý 9. června se senioři vydali na jeden ze zájezdů, konkrétně do Prahy.

"Na programu je plavba po Vltavě mezi Starým městem a Čertovkou, prohlídka Staroměstská radnice, Stavovského divadla a Kostela svatého Havla," prozradil místostarosta obvodu David Procházka.

Právě starosta Neubauer s místostarostou Procházkou přišli ráno seniory pozdravit, popřát jim šťastnou cestu a pěkný výlet, a ještě jim předali drobnou pozornost.

Další zájezd je naplánován na 23. června, kdy se senioři vydají do Německa. Poslední dva výlety se uskuteční až v září, a to opět do Prahy a na Mladoboleslavsko.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka