SOUTĚŽ O NEJKRÁSNĚJŠÍ VÁNOČNÍ PERNÍČEK

Pivovarské muzeum v Plzni pořádá již dvanáctý ročník Soutěže o nejkrásnější vánoční perníček. Soutěž vyzývá zájemce z řad veřejnosti, aby nosili své nejpovedenější perníkové výrobky od soboty 28. listopadu 2015 do čtvrtka 17. prosince, kdy v Pivovarském muzeu budou v 17 hodin vyhlášeny nejkrásnější perníčky.

Jarní servisní akce AUTO CB

Již dvanáctý ročník Soutěže o nejkrásnější vánoční perníček odstartuje v sobotu 28. listopadu v rámci poslední tvůrčí dílny z cyklu Podzimní inspirace, které tradičně probíhají v Pivovarském muzeu v Plzni. Tématem poslední letošní tvůrčí dílny bude výroba pedigových zvonečků a právě zdobení voňavých vánočních perníčků. Na místě ozdobené perníčky budou účastníci dílen moci rovnou přihlásit do Soutěže o nejkrásnější perníček.

Soutěž je otevřená i ostatním soutěžícím z řad široké veřejnosti, kteří mohou své nejpovedenější výrobky nosit do Pivovarského muzea v Plzni až do čtvrtku 17. prosince do 17 hodin, kdy proběhne slavnostní vyhlášení vítězů. Odborná porota vyhlásí vítěze ve třech kategoriích: Tradiční perníček, Perníkový model a Dětský výrobek. V každé kategorii budou soutěžící moci vyhrát zajímavé ceny.

Na soutěž samotnou bude navazovat výstava všech donesených perníčků. Návštěvníci Pivovarského muzea si soutěžní perníčky budou moci prohlédnout až do 10. ledna 2016 v běžné otevírací době muzea, tedy denně od 10 do 17 hodin.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
27.11.2015 11:27




2 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka