Své jarní turné představí Dan Bárta ve čtvrtek a pátek v Domažlicích a Plzni

Dan Bárta po menší odmlce zase vyráží na turné po českých luzích a hájích. Jarní turné odstartovalo již 4. března v Říčanech a skončí 15. dubna v pražském Švandově divadle.

Cílená propagace v Plzni

Mezitím charizmatický zpěvák se svoji kapelou Illustratosphere navštíví celkem sedmnáct měst po celé České republice. Zažijte jedinečnou atmosféru hudební produkce držitele ocenění Zpěvák roku cen Akademie populární hudby a odneste si nevšední zážitek z hudby na koncertě v Městském kulturním středisku v Domažlicích, ve čtvrtek 9. dubna od 20:00 nebo v Měšťanské besedě v Plzni v pátek 10. dubna od 19:00.

Závěrečný koncert se uskuteční 15. dubna v Praze. Dan během vystoupení představí průřez celou svou tvorbou, zahraje novinky z aktuální úspěšného alba „Maratonika“, ale i starší písně v nových úpravách. V Evropě uznávaný zpěvák spolu se sestavou prvotřídních hudebníků (Filip Jelínek – klávesy a aranžmá, Robert Balzar – kontrabas a basa, Míra Chyška – kytara a Jiří Slavíček – bicí) předvedou famózní hudební zážitek, který okouzlí  i nejnáročnější publikum!

V rámci jarního turné dojde i na okořenění vystoupení v podobě spolupráce s Komorní filharmonií Pardubice. „Pozvali jsme ještě pianistu Jirku Levíčka, aby doplnil naše řady. Hrát s velkým tělesem je prostě pěkný, kvůli zvuku, barvě a vůbec, kvůli síle. Když se čtyřicet lidí rozhodně, že právě teď zabere...,“ uvedl Dan Bárta. 

 A co dalšího pro fanoušky Dan Bárta chystá? „Samý hraní. A taky desky. Zkrátka spoustu novinek, hm, i když každej rok říkám to samý v tom smyslu, že chystáme hraní a desky. Co jinýho by taky muzikant měl chystat, že:-),“ uzavírá držitel deseti hudebních cen Anděl v kategorii mužský zpěv. 


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 08.04.2015 17:02



0 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka