Už šestý rok zve plzeňský centrální obvod občany k posezení u táboráku

K létu patří táborák! A proto již tradičně připravil Městský obvod Plzeň 3 pro obyvatele obvodu posezení u ohně, se kterými se setká v průběhu několika měsíců v různých částech obvodu.

Cílená propagace v Plzni

Vedení Městského obvodu Plzeň 3 se snaží komunikovat s občany, zjišťuje jejich názory a zpracovává jejich podněty, a proto se jeho zástupci společně se zástupci Městské policie Plzeň vydávají do konkrétních částí obvodu, aby se zde s občany setkali, vyslechli si jejich podněty či připomínky a případně s nimi také diskutovali nad aktuálními problémy a situacemi. A u toho nebude chybět příjemné posezení u bezpečného ohniště, špekáčky, hudba a dobrá nálada.

„Opékání buřtů je oblíbený letní způsob, jak se setkat s milými lidmi a popovídat si o životě v místě jejich bydliště. Poprvé jsme sérii setkání u táboráku uskutečnili před šesti lety a díky velkému zájmu v nich každoročně pokračujeme,“ vysvětlil starosta Městského obvodu Plzeň 3 Radislav Neubauer.
V letošní sezóně se na opékání buřtů mohou těšit obyvatelé na pěti místech obvodu – na Nové Hospodě, Borském parku, v  Předních a Zadních Skvrňanech a v parku Na Hvězdě. Všechna sekání začínají v 17 hodin, špekáčky a pečivo jsou zdarma. Živou hudbu na vybraných místech zajistí country & folk kapela Hop a ŠaVani.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka