V Techmanii si můžete natočit svůj scifi film

Techmania science center Plzeň nabízí možnost zahrát si ve vlastním scifi filmu. Nadšený scifista z řad veřejnosti tuto šanci využil a za pomoci společnosti Barrandov Studio a.s. natočil trailer k akčnímu scifi filmu Invaze robotů.

Jarní servisní akce AUTO CB

Zahrajte si v plzeňské Techmanii na filmaře!

Autorská expozice Filmohraní seznamuje návštěvníky TECHMANIE s pestrými aspekty televizní a filmové práce. Technika je na 700m2 představena pomocí příběhu z oblasti science fiction, jenž dává všem exponátům jednotnou linii. Vyzkoušet a pochopit je možné moderní i klasické filmové triky, jako je klíčování, zpomalený obraz či hrátky s perspektivou. Interakcí s jednotlivými exponáty může návštěvník natočit svůj vlastní scifi film, v němž si zahraje vlastní roli.

Invaze robotů

Trailer ke scifi filmu Invaze robotů byl natočen v plzeňské Techmanii v sobotu 28.března 2015 během cca 2 hodin. Kostým pro natáčení zapůjčilo Barrandov Studio a.s. Výsledkem je upoutávka (trailer) na fiktivní, neexistující film Invaze robotů. Chcete si také natočit svůj vlastní filmový trailer? Žádný problém! Stačí, když přijdete do Techmanie v Plzni.

Užitečné odkazy:

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka