V úterý půjde do prodeje posledních 250 vstupenek na Horviho benefici

Již v úterý 2. června od 18 hodin vypukne v plzeňské Doosan Areně rozlučková benefice Pavla Horvátha s názvem ´Horviho poslední desítka´.

Jarní servisní akce AUTO CB

 Vstupenky na speciální duel si fanoušci rozebrali během několika málo dnů, v den utkání se však přeci jen otevře možnost pro zakoupení cca 250 vstupenek.
„Na základě neutuchající poptávky našich fanoušků jsme se rozhodli přesunout část klubových požadavků od mládeže a zaměstnanců Viktorie do sektoru hostů a tím se uvolnilo do prodeje několik desítek vstupenek do klasických sektorů domácích. Zhruba 250 vstupenek bude v prodeji v úterý od devíti hodin v klubovém fanshopu. Jeden fanoušek si bude moct zakoupit maximálně 4 vstupenky, cena zůstává 50 Kč. Nadále platí, že veškerý zisk z akce bude věnován na charitativní účely,“ uvedl informace tiskový mluvčí Viktorie Pavel Pillár.

Fanoušci se mohou těšit na souboj červeného a modrého týmu, z laviček povedou celky Miroslav Koubek a Pavel Vrba. Sám Pavel Horváth se postupně představí v obou dresech, do souboje nominoval následující spoluhráče.

ČERVENÍ:
Petr Bolek, Roman Pavlík, Jan Kovařík, Lukáš Hejda, Patrik Hrošovský, Daniel Kolář, Václav Pilař, Stanislav Tecl, Jan Holenda, David Limberský, Jan Rezek, Vladimír Darida, Jan Kovář, Martin Straka, Jakub Voráček, Vojtěch Dyk, Ivan Trojan

MODŘÍ:
Matúš Kozáčik, Michal Špit, Václav Procházka, František Rajtoral, Jan Chramosta, Ondřej Vaněk, Tomáš Hořava, Milan Petržela, Marek Bakoš, Petr Jiráček, Václav Pletka, Tomáš Vlasák, Jiří Hudler, Jaroslav Špaček, Ivan Hašek, Ondřej Vetchý, Jakub Kohák



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka