Veletrh cestovního ruchu ITEP na Lokomotivě láká až do soboty

Jedenáctý ročník veletrhu cestovního ruchu ITEP se návštěvníkům otevřel ve čtvrtek 24. září 2015 v 10:00 hodin v hale TJ Lokomotiva v Plzni na Slovanech. Na letošním ročníku se prezentuje rekordní počet 115 vystavovatelů.

Cílená propagace v Plzni

O hudební zahájení veletrhu se postaral Junior orchestr ZUŠ Bedřicha Smetany, Plzeň a hned poté začal zvát moderátor na pódium hosty zejména z řad vystavovatelů, a to jak tuzemských, tak ze zahraničí. Za Plzeňský kraj se slavnostního zahájení veletrhu zúčastnil náměstek hejtmana Ivo Grüner, radní Zdeněk Honz a Jaroslav Šobr. „Přeji si, aby se vám líbilo nejen na veletrhu, ale aby vás veletrh nalákal k návštěvě krásných míst v našem kraji, který je nejlepším místem pro život,“ uvedl náměstek Ivo Grüner.

Při zahájení veletrhu nesměla chybět rodina Klusálkových, která letos představí své třetí vydání deníčku „Zápisky z cest Plzeňským krajem“ s podtitulem „Po stopách filmu“ obsahující tipy na výlety do míst, kde se natáčely filmy, pohádky i seriály.

Veletrh ITEP můžete navštívit v prostorách haly TJ Lokomotiva v Plzni do soboty 26. září 2015.

Další informace a podrobný doprovodný program naleznete na turistickém webovém portálu Plzeňského kraje www.turisturaj.cz. Na celý veletrh včetně všech doprovodných akcí je vstup zdarma. 


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
25.09.2015 09:02



0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka