Vezměte barevné špendlíky a řekněte od pátku odborníkům, jak se v Plzni cítíte

Tvořte ještě lepší Plzeň a řekněte jednoduše, kam rádi chodíte, kam byste vzali návštěvu a kde byste chtěli bydlet. Odborníky také zajímá, kde se cítíte nepříjemně a které místo potřebuje změnu.

Cílená propagace v Plzni

Přijďte vyjádřit svůj názor pomocí barevných špendlíků a vyznačte své odpovědi do tzv. pocitové mapy. Osobně se s odborníky z Útvaru koncepce a rozvoje města Plzně můžete setkat poprvé již tento pátek 19. května od 17 hodin v rámci zahájení Landscape festivalu na náměstí Republiky. Ten odstartuje happeningem Moving Forest ateliéru NL Architects, čerstvých držitelů evropské ceny za architekturu Mies van der Rohe, spolu s koncertem kapely Moodshake a taneční performance plzeňské skupiny Afresh Dance Community.

S pocitovou mapou v papírové verzi se Plzeňané v průběhu jednoho měsíce setkají celkem na šesti místech. „Zajímá nás, jak se lidé v Plzni cítí. Sami zde žijeme a pracujeme, ale nemusíme vědět všechno. Proto sbíráme podněty přímo v terénu,“ vysvětluje Irena Vostracká, ředitelka Útvaru koncepce a rozvoje města Plzně.

„Pokud nás někdo nezastihne v květnu a červnu osobně nebo by raději vyjádřil svůj názor prostřednictvím internetu, najde on-line verzi pocitové mapy také na našich webových stránkách http://ukr.plzen.eu,“ doplňuje Markéta Stuchlová z Útvaru koncepce a rozvoje města Plzně.

Výsledky z průzkumů k Pocitové mapě Plzně poslouží při zpracování podrobnějších dokumentací ke konkrétním lokalitám ve městě. Příprava je součástí zpracování jednoho z nejdůležitějších dokumentů města tzv. strategického plánu. Schválení nového strategického plánu je plánováno na polovinu roku 2018.


Kde odborníky s pocitovou mapou potkáte?

• 19. května od 17 do 19 hod na zahájení Landscape festivalu Plzeň 2017 na nám. Republiky
• 20. května od 10 do 20 hod na Bosch Fresh festivalu za Plazou
• 27. května od 10 do 16 hod v Zoologické a botanické zahradě města Plzně na oslavě dne dětí
• 10. června od 10 do 17 hod na Historickém víkendu na náměstí Republiky
• 11. června od 9 do 17 hod v Luftově zahradě v rámci Víkendu otevřených zahrad
• 21. června od 15 do 19 hod na Festivalu sportu za Plazou


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka