Už jen pět dní zbývá Plzeňanům na to, aby barevnými špendlíky řekli, jak se v Plzni cítí

Celkem na šesti místech se setkali Plzeňané v průběhu května a června s tzv. pocitovou mapou.

Jarní servisní akce AUTO CB

Pomocí barevných špendlíků mohli odpovědět celkem na pět otázek, kde se jim líbí, kde se jim nelíbí, kde by chtěli bydlet, kam by vzali návštěvu, či jaké místo potřebuje změnu. Do pátku 30. června se mohou všichni zájemci vyjádřit ještě on-line na http://ukr.plzen.eu.

„V terénu jsme hovořili s více než 700 lidmi. Zájem projevili nejen samotní obyvatelé, ale též ti, kteří Plzeň dobře znají. Zaznamenali jsme dokonce kladné odezvy i od cizinců, kteří v Plzni žijí a mají ji rádi. Ve webové aplikaci, která je dostupná do konce června, je možné navíc přidat ke každému bodu komentář. Lidé tedy mohou například upřesnit, proč se jim dané místo líbí, nebo naopak nelíbí,“ vysvětluje Markéta Stuchlová z Útvaru koncepce a rozvoje města Plzně.

Výsledky z průzkumů k Pocitové mapě Plzně poslouží při zpracování podrobnějších dokumentací ke konkrétním lokalitám ve městě. Příprava je součástí zpracování jednoho z nejdůležitějších dokumentů města tzv. strategického plánu. Schválení nového strategického plánu je plánováno na polovinu roku 2018.








Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka