Zapojte se svým názorem a zkušenostmi do přípravy nové strategie města Plzně

Na podzim zahájí Útvar koncepce a rozvoje města Plzně přípravu nového strategického plánu rozvoje města, který bude základním dokumentem vyjadřujícím směr, kam by se měla Plzeň v dalších letech vyvíjet.

Jarní servisní akce AUTO CB

Právě teď (od 1. září) se můžete do jeho přípravy zapojit také vy. Stačí, když do 18. září vyplníte na webových stránkách města (www.plzen.eu) dotazník, případně ho v papírové podobě vyplníte a odevzdáte v podatelně na radnici nebo na úřadech jednotlivých městských obvodů.


„Výstupy z průzkumu se stanou podkladem pro návrhovou část dokumentu, do jehož finálního zpracování bude veřejnost samozřejmě také zapojena. Strategický plán v budoucnu zcela nahradí současný Program rozvoje města Plzně, který je jedním ze základních podkladů pro rozhodování o rozvoji města a rovněž pro sestavování městského rozpočtu,“ vysvětluje ředitelka Útvaru koncepce a rozvoje města Plzně Irena Vostracká.


„Dotazníkové šetření je anonymní a vyplnění šestnácti otázek zabere maximálně deset minut,“ doplňuje Eva Velebná Brejchová z Útvaru koncepce a rozvoje města Plzně, která má přípravu strategického plánu na starosti.


Nový strategický plán se zaměří na všechny důležité oblasti rozvoje ve městě (např. bydlení, životní prostředí, kultura, podpora podnikání, vnitřní prostředí města, doprava, spolupráce firem s univerzitami, spolupráce s veřejností a neziskovým sektorem a další).


Tematické okruhy připravovaných analýz

* Cestovní ruch, propagace města

* Doprava

* Hospodářský rozvoj a podnikatelské prostředí

* Občanská vybavenost

* Obyvatelstvo a bydlení

* Technická infrastruktura

* Územní rozvoj

* Životní prostředí



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka