Zaútočil v Plzni nožem, dostal obuškem

Plzeňští policisté sdělili podezření 39letému muži z přečinů ublížení na zdraví spáchaný ve stádiu pokusu, nebezpečné vyhrožování, výtržnictví a maření výkonu úředního rozhodnutí.

Cílená propagace v Plzni

 Tohoto jednání se měl muž dopustit na veřejně přístupném místě v Plzni část Slovany na chodníku. Před bytovým domem došlo mezi dvěma muži ke vzájemné slovní rozepři, která vygradovala ve vzájemnou fyzickou potyčku. Podezřelý měl na poškozeného dvakrát zaútočit nožem, přičemž poškozený se atakům ubránil. Na svou obranu poškozený vytáhl uschovaný teleskopický obušek, který použil proti útočníkovi. V tomto případě došlo při této potyčce ke zranění útočníka, které si vyžádalo lékařské ošetření v nemocničním zařízení.

Přivolaná policejní hlídka útočníka na místě zadržela. Dále se muž dobrovolně podrobil dechové zkoušce na zjištění alkoholu v dechu s pozitivním výsledkem, a to 1,76 promile. Dechová zkouška byla provedena i u poškozeného, kdy hodnota na měřicím přístroji ukázala 1,46 promile alkoholu. Podezřelý muž takto jednal, i když byl za obdobnou trestnou činnost v minulosti pravomocně potrestán a čin se pokusil spáchat na téže osobě jako v minulosti. V současné době se útočník nachází ve vazbě.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 08.11.2018 06:35



0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka