Zhubněte do plavek! Fitness Alice v Plzni vám pomůže

Blíží se jaro a spousta lidí chce zhubnout do plavek, aby v létě vypadali báječně. Když začnou s cvičením dnes, stihnou to? Přečtěte si rozhovor s profesionálním trenérem Filipem Grznárem!

Jarní servisní akce AUTO CB

Rozhovor s profesionálním trenérem Filipem Grznárem

Blíží se jaro a spousta lidí chce zhubnout do plavek, aby v létě vypadali báječně. Když začnou s cvičením dnes, stihnou to?
Při dodržování rad trenéra to stihnou zaručeně. Pokud klient není hodně mimo formu, tak mu 2 až 3 měsíce bohatě stačí.

Jaké služby nabízí fitness Alice v Plzni?


Fitness Alice je jedno z nejlépe vybavených fitcenter v Plzni.  Nabízí širokou škálu doplňků výživy včetně profesionálního poradenství jak s nimi zacházet.

Jak často by měli lidé chodit do fitka? Asi vždy záleží na konkrétním zvoleném cíli, je to tak?

Kondiční cvičení by měli všichni bez ohledu na zaměření realizovat ve fitness centru 3x v týdnu. Cvičenci, co chtějí mít skutečně výrazné výsledky pak 4-6x... nikdo by ale neměl cvičit každý den.

Jaké možnosti fitness Alice nabízí ženám?

Kardio zónu, nové příjemně zařízené šatny, běhací pásy a možnost posezení u baru a pochopitelně trenéry, co jim vždy rádi poradí.

Pracujete jako trenér ve fitness centru Alice. Kdo si vás může objednat a jak?

Doporučuji kontaktovat Fitness centrum Alice v Plzni na telefonním čísle 377 382 386.

Jak konkrétně se o své klienty staráte?

Mají ode me kompletní servis. Jídelní i tréninkové plány, osobní tréninky a online poradenství. Jednoduše řečeno, přihlásí se mi klient a já mu splním jakýkoliv jeho sen o tom, jak by chtěl vypadat nebo co by chtěl na sobě fyzicky změnit...

Na webu www.fitness-alice.cz je uvedena výzva "Zveme Vás do moderního sportovního centra v Plzni ". Upřesněte, prosím, proč je Alice moderní sportovní centrum?

Moderní je zcela určitě ... narozdíl od jiných plzeňských fitness, kde vsadili na hypermodernu, je fitness Alice především funkční profesionální fitness centrum pro každého cvičence s jakýmkoliv zaměřením.

Co byste na závěr našeho rozhvoru vzkázal všem Plzeňákům?

Je to jednoduché, přijďte se k nám do fitness Alice podívat a uchvátí vás především moderní a plnohodnotné vybavení fitness a dále hlavně příjemná rodinná atmosféra a dokonalý profesionální servis ze strany personálu a trenérů.

FITNESS CENTRUM ALICE

Zveme Vás do moderního sportovního centra v Plzni
Lábkova 38, Skvrňany
Telefon: (+420) 377 382 386
web: http://www.fitness-alice.cz/

The Loop Jazz Club

Komentáře

  • Před 9 roky

    Sice je tam nízký vstupný a dobře vybavený fitko, ale v kobercích díry, na podlaze boule, neuklízí se každý den (a je to poznat), sprchy u chlapů hodně zašlý. Láky, láky ---- uvidíte sami.

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 16.03.2015 10:33




4 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka